A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

ProWine China 2018 részvételi felhívás

Határidő és más tudnivalók

2018-08-06 | Vinoport


ProWine China 2018 részvételi felhívás

Már jelentkezhetnek a borászatok a Magyar Turisztikai Ügynökségnél a legnagyobb kínai nemzetközi bor és szeszesital szakvásárra, ami novemberben lesz.


Címlapfotó: enopress.it

 

November 13-15. között kerül megrendezésre Sanghajban az idei ProWine China. A világ egyik legjelentősebb borkiállítás sorozatának kínai állomásán idén várhatóan 39 ország közel 700 kiállítója vesz részt. A kiállításon tavaly közel 15 ezer szakmai látogató vett részt.

 

 

Magyarország számára is fontos és kiemelkedő lehetőség a bemutatkozásra, így hazánk évek óta részt vesz kiállítóként a rendezvényen – olvasható a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának felhívásában. A Magyar Turizmus Ügynökség által működtetett magyar közösségi stand idén az 5-ös pavilonban helyezkedik el 102 négyzetméteren. Az itt megjelenő társkiállító partnereknek lehetőségük lesz boraik bemutatására, információszolgáltatásra és tárgyalások lebonyolítására. A magyar standon mesterkurzusokat, kóstolókat is szerveznek, amelyek során bemutatják Magyarország borainak sokszínűségét. A kurzusok kiemelt témája a magyar bor kommunikációs értékpiramisának csúcsán elhelyezkedő Tokaji aszú lesz, emellett a piac jellegzetességéből adódóan nagy hangsúlyt fordítanak a magyar vörösborokra. (A rohamosan fejlődő kínai borról és borpiacról írtunk már itt, itt és itt.)

 

A magyar standra várják társkiállítók jelentkezését az alábbi feltételek szerint:

 

Részvételi díj: 390.000 Ft + áfa

 

A részvételi díj tartalmazza:

Az összeg nem tartalmazza a társkiállító(k) kiutazási, áruszállítási költségeit.

 

Jelentkezés

 

A HNT oldalán található, elektronikusan kitöltött jelentkezési lap elküldésével a
bor@mtu.gov.hu email címre.

 

Figyelem: a https://mtu.gov.hu/cikkek/kiallitasok oldalon található Általános szerződési feltételek szerint jelentkezésük csak visszaigazolás után tekinthető elfogadottnak.

 

Jelentkezés határideje

 

2018. szeptember 3. 18:00

 Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!