A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Elhalasztják a Franc&Franc konferenciát, megvan az új időpont

2021-ben rendezik meg legközelebb

2020-11-03 | Vinoport


Elhalasztják a Franc&Franc konferenciát, megvan az új időpont

A Villányi Borvidék Hegyközségi Tanácsa és a Tenkes Borvidékfejlesztő Np. Kft. a jelenlegi pandémiás helyzetben, a vendégek biztonságát szem előtt tartva úgy döntött, hogy elhalasztja a novemberre tervezett Franc&Franc rendezvény mindkét napját.


A cabernet franc fajta köré szerveződő egyedülálló programsorozat számos nemzetközi és hazai szakértőt, újságírót, borászt és borkedvelőt egyaránt megmozgatott, az elmúlt öt évben több ezer látogatója volt a Franc&Franc köré szerveződő szakmai és közönségprogramoknak. Az idei év előkészületei már hónapok óta zajlanak, ám a 2020-as év minden tekintetben rendkívüli körülményeket hozott.

 

A kör bezárult – a cabernet franc konferencián jártunk


Több borvidéki közösségi egyeztetést és szakértői véleményeket is figyelembe véve végül azt a döntést hozták a szervezők, hogy elteszik a Franc&Franc-t 2021. november 19-20. dátumra.
 

 

Akik már megvették a jegyeket a Jegymesteren, azok vagy automatikusan érvényesek lesznek a 2021-es Franc&Franc-ra, akik pedig vissza szeretnék váltani a jegyet, a visszaváltási igényüket 2020. december 31-ig jelezhetik a Jegymester felé és természetesen visszakapják a befizetett összeget.

A 2021-es év így két cabernet franc-os rendezvényt is tartogat majd - remélhetőleg addigra javuló járványügyi helyzetben ezek megrendezésre is kerülhetnek. A szokásos novemberi esemény mellett egy új kezdeményezés is elindul, ez pedig 2021.  június elején valósul meg, amikor a Villányi borvidék megrendezi az első nemzetközi cabernet franc versenyt, a Franc du Monde-ot. A borversenyhez majd számos szakmai és közönségprogram is társul, ezekről már a közeljövőben érkeznek az első részletek.Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!