A weboldal 320px-es felbontás alá nincsen optimalizálva.

Kérjük tekintse meg nagyobb felbontású eszközről oldalunkat!
Menü

Másodszor keresik az Év Sommelier-jét

Versenykiírás

2017-02-13 | Vinoport


Másodszor keresik az Év Sommelier-jét

Az Év Sommelier-je verseny második alkalommal kerül megrendezésre, szervezője és rendezője a Magyar Sommelier Club.


 

Az Év Sommelier-je verseny második alkalommal kerül megrendezésre, szervezője és rendezője a Magyar Sommelier Club. Az A.S.I. (Nemzetközi Sommelier Szövetség) verseny lebonyolítási rendszere értelmében a verseny több fordulóból áll.  A verseny célja a sommelier hivatás szakmai elismerésének növelése, illetve a sommelier munka értékének elfogadtatása.

 

A verseny időpontja: 2017. március 10.

Helyszíne: Continental Hotel Budapest, 1074 Dohány utca 42-44.

 

Minden jelentkező, aki betöltötte a tizennyolcadik élet évét és a vendéglátásban a munkaideje legalább kétharmadát az italokkal történő feladatok ellátásával tölti, jelentkezhet a versenyre.

 

A versenyre a nevezési díj: 10 000 Ft, melyet előzetesen március 8-ig kell átutalni, vagy postai csekken befizetni a Magyar Sommelier Club OTP Bank 11703006-2047551000000000 számú számlájára. Kérjük a megjegyzés rovatba beírni: Az Év Sommelierje.

 

Jelentkezni a "Nevezési Lap" kitöltésével lehet az online letölthető (www.sommelier.hu) nevezési lapon, illetve versenyre jelentkezés személyesen: Magyar Sommelier Club - Sommelier Iskola  1061 Jókai tér 7. (Borház)

 

A versenyen minden indulónak munkaruhájában kell megjelennie. Első erjedés 2017. március 10-én, pénteken 9.00 órakor a Continental Hotel Budapestben

 

A feladatokat írásban kell megoldani, melyek a következők:

 

 

Második erjedés a döntő, 2017. március 10-én, pénteken 15:00 órakor a Continental Hotel Budapestben.

További feladatok: • Hibás borlap kijavítása. • A megadott étel sor mellé borokat és italokat ajánlani. • Dekantálás a vendég asztalánál. • Borok és párlatok felismerése vakkóstolással. • Meglepetés feladat.

 

Jelentkezési határidő: 2017. március 8.

 

A verseny győztese nevezési jogot kap, hogy versenyzőként hivatalosan képviselje Magyarországot a "Concours A.S.I. du Meilleur Sommelier d’Europe Autriche 2017" nemzetközi versenyen, Ausztriában 2017. május 8-13. között!

 

A döntőre nézőként, szurkolóként várnak minden érdeklődőt. Minitanfolyam

Hírlevél

Ha tetszett a cikk iratkozz fel
hírlevelünkre!