-
Tapasztalatok és tanulságok az idei Vinitaly kapcsán
-
Az aszúk tökéletesek, a vörösök többségének kell még egy kis idő
33 csúcsbort teszteltünk a Winelovers Grandon
-
Természetes édes borok a spanyol-francia határ mentén
Látogatás Roussillon régió két apellációjában.
-
Látogatás az egyik legkisebb francia apellációban
A környéken már 2600 éve készítenek bort.
-
A fenntarthatóság a borok egyik legfontosabb értékesítési kritériuma
A borkereskedések szerint.
-
Mindent a portóiról
Hogyan és milyen stílusokban készül a portói?
Bár Portugáliában készítik, mégis az angolok afféle „nemzeti italának” számít a portói. -
Ezek a magyar vörösborok a nemzetközi borpiacon is megállják a helyüket
Bognár Attila 25 prémium vörösbort mutat be nekünk a Bordói Novemberről.
-
Sassicaia arcai 12 évjárat tükrében
Kóstolójegyzetek 20 év 12 évjáratáról
-
Régi arcok és új befutók a Top 100 legjobb magyar bor nyertesei között
-
" A borászoknak jobban kell bízniuk abban, amit a terroir ad nekik"
Dr. Caroline Gilby Master of Wine
-
Szövérdfi-Szép Zoltán a Winelovers Wine Awards-ról
"A borászok szeretnének elismert szakértőktől visszajelzést kapni a boraikról."
-
A nagyobb jobb? A magnum-hatás bizonyítása Essi Avellan Master of Wine mesterkurzusán