-
Sacchettoni
Tradicionális töltött olasz tésztaféle. -
Ság-hegy
-
Sajt és bor
A jó társítás jellemzője, hogy a sajt és a bor együttes fogyasztásakor megvalósuljon az ízharmónia. -
Sangiovese
Érdekes, hogy Itália határain kívül ez az egyik legismertebb szőlőfajta, pedig népszerű példáinak címkéin nem jelenik meg a neve. -
Sassicaia
Rocchetta a fejébe vette, hogy jó bort készít, mégpedig bordeaux-i mintára, hiszen az általa felettébb kedvelt borvidékre emlékeztette az olasz tengerparti vidék... -
Sauternes
-
Sauvignon blanc
A sauvignon blanc a világfajták közül az egyetlen olyan, amelyet az aromatikus fehérborok között tartunk számon. -
Savtartalom
-
Semillon
-
Sherry
A sherry az erősített borok egyik legfontosabb típusa a portói mellett. -
Slow Food
-
Soave DOC
Mennyiség tekintetében Olaszország legfontosabb fehérbora.